Rólunk

Rólunk

 

Svájci erotikus stúdió vagyunk! Nem közvetítő iroda!

Rólunk

Sziasztok !

Engedjétek meg hogy pár szóban bemutassuk a Tantra erotikus masszázs stúdiónkat,magunkat,és az erotikus munka Svájcban ajánlatunkat.Valamint engedjetek meg egy kis kiegészítést:  itt Thunban mi teljesen újak  vagyunk ,2014.áprilisban nyitottunk ,egy régóta működő erotikus stúdiót vettünk át.Tehát nem a rég itt lévő magyar tulajdonú Golden G team vagyunk,ezt azért jegyezném meg ,mert többen is kérdeztétek/.

Tehát:

Thunban, frekventált  ( teljesen a centrumban)  helyen lévő kellemes ,családias hangulatú stúdióinkba keresünk folyamatosan  ,magukra és környezetükre igényes lányokat. Alap német nyelvtudás jó ha van,de nem feltétel,van magyar recepciós. 10-14 napos időpontok.Közelben éttermek ,kávézók ,boltok stb. Küldj magadról 3-4 egész alakos fotót, és telefon számot erre az email címre: tantrahimmel@gmail.com.Vagy küldj sms-t és vissza hívunk. A pénzt lehet keresni Bern kanton az egyik legjobb. Nem zsúfoljuk tele a stúdiókat lányokkal, hogy  csak 2-3 keressen, a többi csak nézzen, mint a moziban! Átlag napi 200-500 Chf könnyedén összejöhet! Természetesen a feltűnően csinos lányok, hölgyek ennél jóval többet tudnak keresni (pornós és ismert lányoknak garantált a kiemelkedő jövedelem ), egy jó szervizzel, kedvességgel, mosollyal és természetesen profi portfólióval, nagyobbak az esélyeid. Leadó: 60-40% természetesen 60% a tiétek. Munka vállalási engedélyt intézünk tehát teljesen legális bejelentett az erotikus  munka Svájcban. Magától értetődik ,hogy nem kell az engedélyért, szállásért fizetni .Nálunk nincs lehúzás,maximálisan korrektek vagyunk. A stúdiót folyamatosan hirdetjük a legnagyobb internetes oldalakon,és újságokban.

Ahhoz ,hogy a munkavállalási engedélyedet elintézzük 7 nappal előre kell tudnunk ,hogy mikor érkezel.Ugyanis ebben a kantonban ez a törvény. 7 nappal előtte be kell jelentsünk.

Tehát például ha te tudod hogy X hónap  20.napján szeretnél nálunk kezdeni akkor már előtte 7 nappal vagyis X hónap 13.-án kell hogy hívj minket és szólj. Ha érdekel titeket az erotikus munka Svájcban keressetek minket írjatok,vagy hívjatok. Nézzétek meg svájci weboldalunkat is ide kattintva:Tantra Massage ,illetve másik magyar oldalunkat: erotikus munka Svájcban. Remélem hamarosan találkozunk.

Sziasztok!

Elérhetőségek még egyszer: Tel:0041 76 294 0989 . Viber:  0670 232 7606

email: tantrahimmel@gmail.com   keresd Nikit ! Vagy a lap alján található űrlap kitöltésével ,azonnal tudsz jelentkezni ,mi majd vissza hívunk.

Szervezés
95 %
Korrektség
100 %
Stúdió forgalma
90 %
Legális
100 %

Kapcsolat

Küld el jelentkezésed és 24 órán belül visszahívunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Szia! Küld el a jelentkezésed, adj telefonszámot , és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Köszönjük,hogy jelentkeztél :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty